1
Neviete, čo so stavebným odpadom vyprodukovaným pri Vašej činnosti?

Cookies

Cookies umožňujú vylepšenie služieb. Niektoré cookies sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sa využívajú na zvýšenie kvality stránky a spokojnosti užívateľa.


Nevyhnutné cookies umožňujú:



Funkčné cookies umožňujú:



Výkonnostné cookies umožňujú:



Cielené cookies umožňujú:


Príklady využitia

Cookies sa využívajú na celkové vylepšenie služieb pre vás, napríklad:


Ak nám nepovolíte použitie cookies, určité funkcie a stránky nebudú fungovať tak, ako by mali. Nemohli by ste napríklad využívať možnosť tvorby nákupného zoznamu.

Ak chcete niektoré cookies vymazať už vo vašom počítači, prosím, pozrite si pokyny vo vašom prehliadači tak, že kliknete v jeho menu na „Pomoc”.

Viac informácií o cookies https://sk.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie  a o tom, ako s nimi pracovať, nájdete na http://www.aboutcookies.org (v angličtine) alebo kliknite na „Pomoc” v menu vášho prehliadača.

Novinky

Hľadáme šikovných ľudí s vôľou pracovať v oblasti stavebníctva. Spracovanie a zabezpečenie ochrany osobných údajov dotknutej osoby bude vykonané v súlade so zákonom na ochranu osobných údajov.

On-line formulár

Vaše meno *  
Email *  
Telefón  
Správa *  
    Údaje označené * sú povinné.


Vyhlásenie dotknutej osoby

Odoslaním formuláru vhlasujem, že som ako sa ako dotknutá osoba v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov oboznámil/a s informáciami o ochrane osobných údajov u prevádzkovateľ CBR s.r.o.,so sídlom Hollého 29 Sabinov 083 01, IČO: 45 562 776, zapísane v OR Okresného súdu Prešov, 23096/P a bol/a som ako dotknutá osoba poučená o svojich právach.

Pre viac infomácií kliknite sem.

 

   

Kontakt

obalka

CBR, s. r. o.

HOLLÉHO 29,

083 01 SABINOV


IČO: 45 562 776

DIČ: 2023045255

IČ DPH: SK2023045255

 

tel./fax: 051 - 452 1375

mobil: 0905 819 262

e-mail: cbr@cbr.sk

© 2019 CBR.sk | Všeobecné výhlásenie | Ochrana osobných údajov | Cookies | Design by SIXNET